EDUCAMP «Інтелект на кінчиках пальців»

 Шановні колеги, добрий день! Кафедра здоров'я людини, реабілітології і спеціальної психології та кафедра спеціальної педагогіки факультету природничої, спеціальної і здоров'язбережувальної освіти ХНПУ імені Г.С.Сковороди продовжують наші зустрічі зі здобувачами освіти та  вчителями в межах профорієнтаційного освітнього "EDUCAMP" і пропонують Вам розповсюдити анонс наступної лекції та запросити наших потенційних абітурієнтів на зустріч.  Будемо вдячні Вам за розсилку та сприяння реалізації проєкту!


https://meet.google.com/gha-wojh-izc

Добрий день, шановні вчителі та здобувачі освіти!

Кафедра здоров’я людини, реабілітології і спеціальної психології та кафедра спеціальної педагогіки

Факультету природничої, спеціальної і здоров’язбережувальної освіти

Харківського національного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди

Рада повідомити Вам, що ми продовжуємо наші презентації освітніх інтерактивних лекцій та майстер-класів в межах профорієнтаційного освітнього проєкту «EDUCAMP», метою якого є популярізація освітніх послуг, які пропонує наша кафедра, в межах спеціальностей 016 Спеціальна освіта (Освітні програми «Олігофренопедагогіка», «Логопедія») та 014 Біологія і здоров’я людини (Освітня програма «Здоров'я людини і практична психолоія»). 

І вже 22 лютого 2023 року о 15.00 годині Ви зможете дізнатися про інтелект, що знаходиться на кінчиках пальців; спробувати самостійно виконати деякі вправи та довідатися, яким чином логопед, дефектолог та практичний психолог може використати цей досвід в своїй професійній діяльності.

Ми запрошуємо Вас на інтерактивну лекцію кандидата медичних наук, доцента Луценко Олени Володимирівни «Інтелект на кінчиках пальців»

Посилання на зустріч: https://meet.google.com/gha-wojh-izc

Чекаємо на Вас! Буде цікаво!

Наш освітній «EDUCAMP» триватиме протягом лютого-травня 2023 року два рази на місяць. Про теми наступних зустрічей ми будемо повідомляти заздалегідь, і Ви зможете обрати ті, які є цікавими саме для Вас!

Щоб отримувати актуальну інформацію, доєднуйтеся до нашої групі в Telegram за посиланням: https://t.me/+2jg_u7-shYsyODli


Коментарі

ПУБЛІКАЦІЇ ЦІКАВІ ВІДВІДУВАЧАМ

Суть і значення травлення. Характеристика харчових речовин

Освітній хаб - це інноваційний проєкт МОН України спільно з ХНПУ імені Г.С.Сковороди

Вірусний гепатит А

Екологічні групи рослин по відношенню до вологи

Інфекційні захворюваня

Родина Розові

Луї Пастер (1822-1895 р.)

Чайний пакетик був винайдений у 1904 році

Життєво-важливі мікроелементи